address

1047 Budapest,
Baross u. 99.

Szolgáltatásaink

Tervezés

Cégünk önálló tervezői kapacitással rendelkezik, továbbá szakértő partnerek, technológusok is segítik munkánkat. Mérnök kollégáink mindennapi feladata, hogy fejlesszék alapgépeinket és növeljék az elérhető maximális hatásfokukat. Mindemellett a MAG Kft. a megrendelői speciális, egyedi igényeit is igyekszik maradéktalanul kielégíteni. Ennélfogva, ha egy gépünk vázszerkezete kisebb módosításra szorul, hogy a végfelhasználás helyszínére beépíthető, elhelyezhető legyen, akkor mérnökeink a helyszíni felmérést követően a vevői kéréseknek megfelelően egyedi kivitelű gépeket is terveznek. Tervezői divíziónk kisebb üzemek, komplett folyamatok és malmok tervezésével is foglalkozik, melyet utána műhelyünk le is képes gyártani. Cégünk igény esetén kizárólag csak tervezéssel is foglalkozik.

Gyártás és szerelés

Honlapunkon látható gépeket, berendezéseket saját telephelyünkön, cégünk gyártja. Az általunk gyártott gépek, berendezések magyar mérnökök – munkások legjobb tudásának és lelkiismeretes munkájának az eredménye. A MAG Kft. rendelkezik az MSZ EN ISO 9001:2015 szerinti tanúsítvánnyal, amely biztosítja megrendelőink számára, hogy a részükre legyártott gépek, berendezések a lehető legmagasabb műszaki színvonalat képviseljék. Gyártmányainkba épített gépelemeket kizárólag EU tagországban gyártó partnertől vásárlunk. Gyártásunk során nem építünk be gépeinkbe Közel-; Távol-Keletről származó alkatrészeket.

Az általunk gyártott gépeket igény esetén saját és partner szerelőcsapattal a helyszínen a megfelelő pozícióba beépítjük/felszereljük.

Vezérlés

Cégcsoportunkon belül rendelkezünk ipari automatizálási kapacitással is, mely teljes egészében lefedi a tervezéstől egészen a kivitelezésig terjedő munkafolyamatokat. Gépeinket, kisebb és nagyobb üzemeinket, malmainkat igény esetén komplett vezérléssel szállítjuk, mely során a telepítési/kábelezési feladatokat is képesek vagyunk ellátni, így vevőink egy kézben tudhatják beruházásaik kivitelezését.

Vezérlőszekrényeinkbe kizárólag nyugati és japán eszközöket, PLC-ket építünk be, melyek a garancia a hosszú és kiszámítható működtetésre. Érintőképernyős HMI készülékeinknek segítségével gépének, üzemének vagy malmának teljes folyamatábráját megjelenítheti, mely segítségével átláthatóbbá válik a gyártási folyamata.

Igény esetén automatizálási mérnökeink:

  • adatgyűjtésre,
  • távoli elérésre (segítségnyújtás kiszállás nélkül),
  • receptúra kezelésre,
  • más vezérlésekkel való kommunikálásra alkalmas vezérléseket készítenek.
Szerviz

A Malomipari Gépgyártó Kft. meggyőződése, hogy a vevőit nem szabad magára hagynia, függetlenül attól, hogy az adott beruházás lezárult-e már. Az általunk gyártott gépekbe a kopórészeket, a folyamatos terhelésnek kitett részegységeket cserealkatrész forgalmazásunknak és gyártásunknak köszönhetően tőlünk tudja beszerezni. Így teljeskörűvé téve szolgáltatásainkat: mi megtervezzük, megépítjük és szervizeljük az Önök által vásárolt berendezéseket. Külföldön gyártó versenytársainkkal szemben cégünk kedvezőbb áron, rövidebb időn belül tud segíteni ügyfeleinek és hamarabb képes biztosítani a számukra szükséges pótalkatrészeket.