address

1047 Budapest,
Baross u. 99.

VIKTÓRIA II.

A kalapácsos daráló gépcsalád gépei különböző szemes anyagok, száraz takarmányok, előaprított szálas takarmányok aprítására szolgálnak. A család hét, különböző nagyságú tagja (VD 22, -30, -45, -55, -75, -110, -132) teljesítmény tekintetében maradéktalanul kielégíti a mezőgazdasági és ipari keverőüzemek aprítási igényeit.

A VIKTÓRIA II. daráló feladata, a ráadagolt nyersanyagok (szemestermény, szárított és szecskázott, max. 40-50 mm szecskahosszúságú, 10-12 % nedvességtartalmú zöldtakarmányok, granulált termékek, összeállt csomós őrlemények, valamint max. 30 % nedvességtartalmú kukorica, stb.) aprítása és a felaprított anyag kijuttatása a darálótérből a rostán keresztül a daráló alsó részébe, ahonnan az anyag elszállítható. (A nedves kukoricából készült dara szállítására mechanikus eszköz használatát javasoljuk.)

A VIKTÓRIA II. robosztus vázszerkezet rezgésmentes üzemet és hosszú élettartamot tesz lehetővé. Az ajtók szerszámmal nyithatók. A ház kialakítása kedvező zajszintet, könnyű kezelést biztosít. A teljes körrosta növelt teljesítményt, finom szemcseméretet garantál.