address

1047 Budapest,
Baross u. 99.

Serleges Felvonó (nagyüzemi)

Az ömlesztett anyagok függőleges gépi szállítását megkövetelő iparágak nélkülözhetetlen gépe a serleges elevátor. A gép konstrukciójának egyszerűségénél fogva könnyű szerelést, megbízható üzemeltetést és kényelmes karbantartást biztosít. A teljesen zárt konstrukció megakadályozza a kiporzást és a balesetet. A berendezés szállítási teljesítménye 10-300 t/h (750kg/m3 fajsúly mellett) és max. 30-50 méter magasságba tudnak anyagot felhordani

Az általunk forgalmazott nagyüzemi serleges felvonó önhordó kivitelű felvonó.  Igény esetén a felvonók kezelőpódiummal, feljáró hágcsóval, szerződés szerint fix vagy kötél kikötéssel készülnek. Az önhordó felvonókat malmokban, takarmánykeverő üzemekben és olyan helyeken alkalmazzák, ahol port vagy szemcsés anyagot kell függőlegesen folyamatosan szállítani.

A serleges felvonó speciális kialakítású horganyzott fém (speciális esetben műanyag vagy rozsdamentes) serlegekkel forgalmazzuk. A serlegek végtelenített textilbetétes gumihevederre vannak felcsavarozva. A berendezés korszerű horganyzott szerkezeti elemek felhasználásával készül. A hajtódobot a fogaskerekes hajtómű tengelykapcsolón keresztül , vagy lánchajtással hajtja. Nagyüzemi felfonóinkat standard esetben horganyzott kivitelben forgalmazzuk.

Bővebb információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.