address

1047 Budapest,
Baross u. 99.

Síkszita

EGYOSZLOPOS SZABADON LENGŐ SÍKSZITA

Poros anyagok, őrlemények, lisztek nagyság szerinti osztályozására kialakított gép. A hegesztett vázszerkezetre üvegszálas pálcákkal függesztett, kőrmozgást végző szitaoszlop max. 6 frakcióra osztályozást biztosít. A villanymotor a vázszerkezetre van építve. A gépbe max. 7 db szitálókeret építhető be. A konstrukció biztosítja, hogy a födémszerkezetre rezgés nem adódik át.

KERESZTVÁZAS SÍKSZITA

Stabil, hegesztett acél vázszerkezetű, lapát nélküli szitálókeretekkel gyártott malmi vezérgép. A négyoszlopos sziták közül ez a szita a legkisebb helyigényű és tömegű gép.

Alapterülete: 3 m2
Tömege: 1730 Kg.
Maximális szitálófelülete: 24 m2

A korszerű keretrendszer és a nagyméretű ejtőcsatornák a szita nagy teljesítményét eredményezik, szitaoszloponként 9 frakció képezhető.

20 keretes szitaoszlop optimális teljesítménye:

  • 1 töret esetén: 3,0-4,0 t/ó
  • dara rendszereknél: 1,5-2,0 t/ó
  • derce rendszereknél: 0,9-1,2 t/ó
SÍKSZITA

Tradicionális acél főkeretes szita, a legmodernebb variálható, lapát nélküli szitakeretekkel. 8 és 12 oszlopos változatban készül, 30,7 és 40,1 m2 szitafelülettel. Oszloponként 2 beömlés és 5 kiömlés helyezhető el. Szitaoszlopok maximális keretszáma: 16 db.

Felépítése: fém főkeret ellensúlyokkal, tengely-tengelycsuklóval, hajtás a meghajtó villamos motorral és fából készült keretekkel. Szita függesztése drótkötéllel történik. Szitálókeretek tisztítását gumigolyók, kölöncök végzik. Kopásnak kitett keretrészek, ejtőcsatornák kopásálló műanyag bevonatúak.