address

1047 Budapest,
Baross u. 99.

Mágnes Készülékek

Dobmágnes

Szemcsés, porszerű, ömlesztett áru vas szennyeződéseinek eltávolítására tervezett, folyamatos üzemű gép. Használata megnyugtató védelmet nyújt az üzemnek, az üzem gépeinek, a porrobbanás elleni védelem hatékony eszköze.

Hegesztett acél vázszerkezetbe épített rozsdamentes acélból készült forgó dobba kerültek beépítésre a nagy-teljesítményű mágnesek. A forgó dob az anyaghalmazból kiválasztott vasat a mágneses mező (elhagyása) után egy gyűjtőedénybe ejti.

Az öntisztuló mechanizmus szükségtelenné teszi a mágnes tisztítását, a kiválasztott vasat az anyagáram nem tudja magával sodorni. Használható gabonatisztításnál, darálásnál, koptatásnál, csomagolónál, granuláló, extrudáló és expander előtt.

Csőmágnes

A gép feladata a mágnesezhető fémhulladékok halmazból való eltávolítása. A gép szemes és porszerű, lisztes, dercés, nem tapadó és zsíros anyagokból tudja folyamatosan kiválasztani a mágnesezhető hulladékot.

Az anyag útjában elhelyezett mágnesek a mágnesezhető szennyeződést kiválasztják az anyagfolyamból, a szennyeződések rátapadnak a mágnesre. A mágnesek burkolata rozsdamentes anyagból készül. A kezelőajtó nyitásával a szennyeződések eltávolíthatóak a készülékből. Az álló tengely fixen rögzített a ház tartószerkezetéhez. Elfordulás ellen biztosítva van.

Eszközeinket különböző méretekben gyártjuk, akár egyedi szerint is. Felhasznált mágneseink Neodímium ritkaföldfém mágnesek, melyek erőssége 13000 Gauss +/-200 Gauss