address

1047 Budapest,
Baross u. 99.

Turbo Keverő

Nehezen kezelhető porok, folyékony adalék-anyagok (aromák, festékek, színezőanyagok, olajok), göbösödésre, csomósodásra hajlamos termékek intenzív homogén összekeverésére tervezett gép. A gép feladata különböző, apró, szemcsés, porszerű, száraz anyagokból homogén keverék előállítása. A speciálisan kiképzett keverőtér, az alkalmazott keverőlapátok és a forgó-nyírókés lehetővé teszi azt, hogy az aprószemcsés, vagy porszerű alapanyagokhoz zsiradékot, olajat, festék- anyagot, stb. folyadék alakban hozzáadjunk. A folyadék, vagy sűrű massza alakban beadagolható mennyiségnél feltétlen figyelembe veendő az aprószemcsés, vagy porszerű anyagok abszorbeáló képessége.

A homogén keverék előállításának előfeltétele, hogy a gépbe a táblázatban megadott minimális mennyiség betöltésre kerüljön. Maximálisan betölthető mennyiséget (porszerű anyag + egyéb anyag) a motor teljesítmény függvényében esetenként határozandó meg. A forgó-nyírókés megakadályozza – folyadék adagolás esetén – az anyag összecsomósodását.

A gép, a keverőelemek segítségével, maradéktalan ürítést biztosít, a nyitószerkezet pneumatikus működtetésű. Rozsdamentes kivitelben gyártjuk, kétfokozatú hajtóművel, vagy frekvenciaváltós szabályozással Élelmiszer higiéniai minősítéssel rendelkező gép.

  • gyógyszeres adalékanyagok keverése
  • folyékony komponensek bekeverése
  • tökéletes tisztíthatóság

Cv=1,4-től

Keverési idő: kb. 2 perc

Kapacitás: 100-600 liter

több méret