address

1047 Budapest,
Baross u. 99.

Láncos Szállító, Rédler (nagyüzemi)

Gabonaneműeknek és ezek őrleményeinek, valamint egyéb, megközelítőleg hasonló szemcsenagyságú, fajsúlyú, ömlesztett áruknak, granulátumoknak a vízszintes, vagy kismértékben (10-15°) emelkedő irányú szállításra alkalmas. Ferde beépítés esetén szállítóteljesítmény csökkenésével kell számolni. A nagyüzemi rédlerek elsősorban horganyzott kivitelben készülnek 20-300 t/h szállítási kapacitással.

A vonó és szállító elemek teljesen zárt, csavarozott vályúban mozognak. A lánc egyes elemein műanyag kaparóelemek vannak felszerelve. A szállító lánc az anyagtömeg alsó részén halad, magával mozgatva a szállítandó anyagot.

A láncos szállító elsősorban nagy mennyiségek továbbítására gazdaságos. Előnyösen használható aránylag szűk helyeknél. Csigáknál, szállító szalagoknál, lengő vályúknál fajlagosan kisebb helyet foglal el. A zárt gép üzemeltetése minimálisra mérsékeli a balesetveszélyt, a kiporzást.

Nagyüzemi kivitelünket FV típusú lánccal forgalmazzuk. A moduláris felépítésnek köszönhetően változatosan konfigurálható a rendszer, és többszörös ki- és befolyó nyílás is elhelyezhető egyetlen vonalon belül. Speciális szállítási feladatok ellátására ferde/íves láncos szállító vonalakat is forgalmazunk, melyek kiválóan használhatók garatok töltésére. Íves szállítóink 15-30-45°-os kivitelekben kaphatók.

Bővebb információkért kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.